Şimdi yükleniyor

2017 Yılında Çift Kavisli Ekranlı iPhone Geliyor

Curved-iPhone

2017 Yılında Çift Kavisli Ekranlı iPhone Geliyor

Apple bu yıl tanıtacağı iPhone 7 dışında analistlerin odak noktası 2017 yılı olmuş durumda. Öyle ki hep bir gelecek nesil iPhone için söylentiler, raporlar peş peşe düşüyor.

teknik destek

Son yayınlanan bir raporda da analistin birisi 2017 yılında tanıtılacak olan (muhtemelen iPhone 7s) için ekran konusu üzerinde duruyor ve Dual-Curved(çift kavisli) OLED ekranlı iPhone’un bu yıl tanıtılacağını öne sürüyor.

Daha önce de IHS analisti Kevin Wang Apple’ın önümüzdeki yıl OLED ekranlı iPhone’u tanıtacağını söylemiş ancak Dual-Curved ekrandan söz etmemişti. PhoneArena’da yayınlanan raporda Çinli sosyal ağ sitesi Weibo’dan derlenen Dual-Curved ekranlı iPhone’dan söz ediliyor ve OLED ekrana bu şekilde Apple’ın üst seviyede geçiş yapacağı belirtiliyor. Yani tıpkı Samsung Galaxy S7 Edge’de olduğu gibi ekran panelinin sağ ve sol kenarlarının eğimli olduğunu düşünebilirsiniz.

Bir farklı raporda da Apple’ın tümüyle cam kaplama kasaya sahip (iPhone 4s gibi) iPhone’u gelecek yıl tanıtacağı da ayriyeten belirtilmişti.

[irp posts=”5222″ name=”2017 Yılında iPhone’larda AMOLED Ekran ve Cam Kaplamalı Kasa Yer Alacak”]

Rapor gerçeği yansıtıyor ise Apple’ın önümüzdeki yıl için büyük planları olduğunu söylemek yanlış olmaz. Öyle ki çok daha kullanışlı ve daha iyi bir görünüm sunan ekranlı iPhone’ları elbetteki görmek memnuniyet verici olacak denilebilir.

*Görsel temsilidir.

teknik destek