Şimdi yükleniyor

2017 Yılında Kasa Kaplaması Camdan iPhone’lar Gelebilir!

Cam-iPhone

2017 Yılında Kasa Kaplaması Camdan iPhone’lar Gelebilir!

2011 yılında piyasaya sürülen iPhone 4s ile hayatımıza gören cam kaplama kasalı iPhone’lar tekrar gündemde. Apple tedarikçi ortaklarından sızdırılan bilgiler ışığında Apple’ın 2017 yılında yine benzer yapıda, kasa kaplaması camdan olan iPhone’lara geçiş yapacağı öngörülüyor.

teknik destek

Nikkei Catcher Teknoloji CEO’su Allen Horng tarafınsan sağlanan bir açıklamada, Apple’ın 2017 yılında en az bir cam kaplama kasalı iPhone’u tanıtacağı belirtiliyor. Catcher Teknoloji şirketi Apple’ın amiral gemileri için gövde üzerine odaklanmış şirketin tedarik ortaklarından birisidir.

iPhone 5 ile doğrudan alüminyum kasaya sahip iPhone’lara geçiş yapan ve o gündür bu gündür alüminyum ile yoluna devam eden şirketin muhtemel olarak değerlendirilebilecek bu kararı şimdiden heyecan yaratmış durumda. Eğer beklenildiği gibi giderse her şey çok değil, 2017 Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone’un kasa kaplaması camdan olacak.

Bu büyük gelişmenin iPhone 7 ve 7 Plus’la görülemeyeceğini belirtelim. Yine de şirketin bir sürpriz yapabileceğini de hatırlatalım. Hatta bu beklentinin iPhone 7 ve 7s ile mümkün olamayabileceğide bir gerçek. Çünkü S serisi ile önceki model arasında genelde büyük farklılıklar olmuyor. Yani işaret edilen bu büyük gelişmenin iPhone 8 ile görülmesi de ihtimaller arasında.

teknik destek