Şimdi yükleniyor

2019 Model iPhone’ lar için anten değişimi

2019 Model iPhone’ lar için anten değişimi

2019 Model iPhone’ lar için anten değişimi

Son Güncelleme tarihi 20 Kasım 2018 by Müşteri hizmetleri

iPhone anten değişimi! Her yıl sonuna gelindiğinde, akıllı telefon üreticilerinin yeni yılda çıkartacakları telefonlar merakla beklenmeye başlanır. Çünkü son telefon üretiminden sonra yerinde durmayan teknolojik ilerlemelerin, yeni model telefonlarda da kullanılması beklenmektedir.

teknik destek

Dünyanın en önemli akıllı telefon üreticisi olan Apple markası da, aslında yeni yıla bomba gibi girecek değişiklikleri piyasaya reklam amaçlı sızdırmaya başlamıştır. İlk gelen haberlere göre, 2019 model iPhone’ larda ilk dikkat çeken değişiklik anten konusunda olacaktır.

Yeni Modellerde iPhone anteni

iPhone’un XR, XS ve XS Max modelleri için duyulan dedikodular, aslında 2019 yılında önemli bir değişikliğinin olacağı işaretini vermektedir. Bu yüzden de Apple artık telefon anteni konusunda bir değişikliğe gitmiştir. 2020 yılında 5G teknolojisine geçecek olan Apple, bu yüzden iPhone modellerinde önümüzdeki yıl içerisinde ara bir teknoloji kullanacaktır. Genel olarak likit polimer olarak belirlenen anten çeşidi, Modified Pi olarak değişiklik gösterecektir. Bu sayede antenden alınan verim artacak ve üretim teknolojilerinde büyük bir kolaylık sağlanacaktır. Altı anten için gereken maliyet, artık daha düşük bir oranda kalacaktır.

2019-Model-iPhone-lar-icin-anten-degidikligi-2 2019 Model iPhone' lar için anten değişimi

iPhone yeni anteniyle birlikte ne zaman piyasada olacak?

Eylül 2019’da çıkması beklenmekte olan iPhonelar için en önemli değişiklik olan antenin yanında, aynı zamanda 3D Touch desteğinin de değiştirileceği bilinmektedir. Daha iyi bir Face ID sisteminin kullanılacağı 2019 model iPhonelarda, çok daha kullanıcı yönlü bir işletim sistemi olacaktır.

teknik destek