Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana Safari ile Twitter bağlantılarını açmak bir sorun haline gelmişti. Sorun genel bir sorun olmasa da çoğu kullanıcının yaşadığı bir problem haline gelmişti.
KAÇIRMAYIN: OS X 10.11.4 Beta 3 Yayınlandı
İlk olarak Kasım ayında ortaya çıkmış ve birçok kullanıcı HTTPS protokolü ile kısaltılmış “t.co” Twitter bağlantılarına tıkladıklarında hata ekranı ile karşılaşmışlardı. Ya Safari boş bir ekranı açıyor ya da bağlantının açılamadığını gösteren bir uyarı ekranına yönlendiriyordu.
Geliştirici Dieter Komendera’ya göre, Apple OS X El Capitan 10.11.4 beta 3 ile Safari içinde kısaltılmış Twitter bağlantı sorunun çözüldüğünü paylaştı.
https://twitter.com/kommen/status/697388631443578880?
Sorunun çözümü ya Safari’nin önbelleğini temizlemekle ya da URL’nin “https” ekini kaldırmakla oluyordu. Apple’ın sorunu ele alarak çözüme kavuşturmuş olması gerçekten memnun edici bir gelişme.
Apple henüz OS X El Capitan 10.11.4‘ü halka açık olarak yayınlamadı. Ancak güncelleme çok yakında tüm Mac kullanıcıları için yayınlanacak ve sorunun çözümü sadece geliştiriciler için değil tüm Mac kullanıcıları için sağlanmış olacak.
