Site icon Apple Foni

Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu iPhone

üzgünüz sorunu

Ara ara sosyal ağlarda çıkan kronik problemlerden biri olan üzgünüz sorunu her yıl karşılaşılan bir sıkıntı diyebiliriz. Uygulamanın geliştiricisi tarafından çıkan sorunlarda ne gibi uyarı mesajı vereceği kodlanmış ve başlıkta yer alana benzer çok sayıda hatalarla karşılaşılabiliyor.

Popüler uygulamalardaki kullanım oranı büyüklüğüne göre değişen hata oranları vardır. Bu ağın özellikle kullanıcılarıyla iletişimi konusunda çok sıkıntıları var. Ne doğru bir destek hizmeti veriyor ne çözüm kapısı sunuyor.

Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu, instagram’ a gelen bir güncelleme sonrasında çoğunlukla karşılaşılıyor ve çözümde eski sürüme dönmek oluyor.

Android olsun (Samsung / Huawei) ya da iPhone’ da fotoğraf paylaşırken “Bir sorun oluştu lütfen daha sonra tekrar dene” gibi değişik bir uyarıyla karşılaştım ve sürekli ekrana geliyor çözümü için sizlere bazı önerilerimiz olacak.

Video fotoğraf paylaşılırken bir sorun oluştu veya hesaba girerken hatayla karşılaşanlar için haberdeki yazılanları dikkatli okumanızı öneririz.

Arada bir kullanıcılarının canını sıkan “üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” hatasının nedenlerine bir göz atacağız. Çözümünü ise nedenlerinde arayacağız.

Instagram bir sorun oluştu hatası

Instagram bir sorun oluştu nedenleri

Yukarıdakilerle yola çıkarak gerekli kontrolleri yapınız. Sonra aşağıdakileri dikkate alınız

Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu iPhone
Exit mobile version