Mac’leri Tehlikeye Sokan Kritik Flash Açığı Tespit Edildi!

adobe-flash-player

Apple’ın Flash Player’a açtığı savaşı herkes biliyordur. Ancak bunun son zamanlarda diğer firmalar tarafından dikkate alınması ve HTML5’in yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlaması elbetteki Apple’ın mücadelesini çok güçlü kılmamıştı.

teknik destek

Artık tüm Apple cihazlarında Flash desteği hemen hemen son bulmuş durumda. Yine de bunu aşan kullanıcılar olabiliyor elbetteki. Adobe’de tüm bunların üstüne bir saldırganın Mac, Windows, Linux ya da ChromeOS üzerinden mevcut Flash üzerinden cihazların erişimini ele alabileceğini itiraf etti.

Eğer sizin Mac’inizde veya Windows, Linux ya da ChromeOS üzerinde Flash mevcut ise bunu dikkate almanızı Flash Player’inizi 23.0.0.185 sürümüne acilen yükseltmenizi öneririz.

HTML5 her ne kadar YouTube gibi pek çok popüler web sitesinde kullanılabilir hale gelmiş olsada ne yazık ki kullanıcılar halen Flash üzerinde ısrarcılar. Hem pil ömrü hem de güvenliğiniz için Flash Player’den vazgeçmenizi de özellikle öneriyoruz.

müşteri hizmetleri

Comments are closed.