Apple bugün, 20 Eylül’de yayınlanan macOS Sierra işletim sisteminin üçüncü güncelleştirmesi olan macOS Sierra 10.12.3’ü herkese açık olarak yayınladı. macOS Sierra 10.12.3, macOS Sierra 10.12.2 sürümünün yayımlanmasından bir ay sonra gelmiş oldu ve 14 Aralık’tan beri geliştiriciler ve public beta kullanıcılarıyla birlikte test ediliyordu.
macOS Sierra 10.12.3, macOS Sierra’ya sahip olan tüm kullanıcılar için ücretsiz bir güncellemedir. Güncellemeyi, Mac App Store’daki Yazılım Güncelleme menüsünü kullanarak indirebilirsiniz.
Beta test işlemi sırasında herhangi bir değişiklik, hata düzeltmesi veya özellik eklemeleri bulunamadı ve Apple güncellemenin yalnızca “Mac’inizin kararlılığını, uyumluluğunu ve güvenliğini geliştirdiğini” söyledi.
Apple’ın sürüm notları, güncellemenin, yeni 15 inç MacBook Pro için grafik geçişlerini geliştirdiğini, Adobe Premiere uygulamasıyla ilgili sorunları çözdüğünü ve Önizleme uygulamasındaki bazı önemli düzeltmeleri içerdiğini belirterek eksiksiz bir tablo çiziyor.
Apple, Eylül ayında yayınlanan macOS Sierra’nın ilk sürümünden bu yana düzenli olarak işletim sisteminde güncelleme yapmaya kendini adamış olduğundan, macOS Sierra 10.12.3’ün hemen sonrasında da başka bir güncellemenin gelebileceğini belirtelim.

Velit bey, safari de kullandığım 3 eklenti vardı. Bunları safarinin geliştirme ayarlarından etkisizleştirip tekrar aktifleştirdiğim de sorun çözüldü.
Umarım safariden tamamiyle çıkarken safarinin donması, sorununu çözmüşlürlerdir. Safari çok acayip şeyler yapıyor…