iPhone medya aktarımı ve iPad veri aktarma uygulaması kullandınız mı?
Tüm Apple kullanıcılarının fotoğraf, video ve müzik aktarımı problemleri az çok biliniyor. Bu konudaki şirket politikalarıyla kullanıcıları için daha içe dönük seçenekleri esas alan Apple, müzik aktarımı için alternatif uygulamaların tercih edilmesine zemin sağlıyor.
Diğer mobil teknoloji ürünlerinde son derece pratik bir şekilde müzik aktarımı yapılabildiğini biliyoruz. Bu konuda çoğunlukla iTunes uygulamasını kullanarak birçok işlemle uğraşmak zorunda kalan Apple kullanıcıları, müzik aktarımı konusunda yeni alternatiflerle ilgileniyor.
Pratik bir şekilde medya aktarımı yapabileceğiniz WinX MediaTrans ile tanışmaya ne dersiniz? Bilgisayarınız ile iPhone, iPad cihazlarınız arasında medya aktarımı yapabilmeniz için kullanılan bu program, medya aktarımını çok daha kolay ve basit bir hale getiriyor. Üstelik hem Windows hem de Mac bilgisayarlar için kullanılabiliyor. Fotoğraf, video, müzik, iBook vb. içerikleri WinX MediaTrans ile kolaylıkla aktarabilmenin yanı sıra iPhone/iPad için uyumsuz olan video formatlarını da bu cihazlar için uyumlu bir hale getirebiliyor.
WinX MediaTrans aynı zamanda elektronik kitaplar için bir format dönüştürücü olarak kullanılabiliyor. Bir elektronik kitap türü olan ePUB formatını PDF/TXT/HTML formatlarına hızlı bir şekilde dönüştürerek kullanıcılar için geniş bir kullanım alanı sağlıyor.
WinX MediaTrans Nasıl Kullanılır?
- Öncelikle programın ücretsiz sürümünü buradan winxdvd. com/mediatrans edinebilirsiniz. Memnun kaldığınız takdirde sürümü yükseltebilmeniz mümkün.
- Tercihler>aygıtlar>otomatik olarak sekronize engelle yönergelerini izleyin.
- Böylece WinX MediaTrans ile kolaylıkla medya aktarımı yapabileceksiniz. Programın ana menüsünde yer alan seçeneklerden gerçekleştirmek istediğiniz medya aktarımını tercih edebilir ve WinX MediaTrans’ı kullanarak bilgisayarınızdaki ses, müzik, video içerikleri iPhone/iPad cihazınıza hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.

indirdim kurdum açtım ama telefonu algılamıyo neden
çok güzel teşekkürlerrr