Site icon Apple Foni

Instagram giremiyorum neden açılmıyor

Instagram giremiyorum neden acilmiyor-1

Instagram giremiyorum veya Instagram neden açılmıyor gibi sorularla ara ara karşılaşırız. Çoğunluk sunucularda veya yurtiçi / yurtdışı port kaynaklı durumlarda. Ama bunların dışında oluşan sorunlar için ne yapılmalı dersiniz? Instagram giremiyorum çözümü için haberin devamını okuyalım…

Instagram, son yıllara damga vurmuş en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesidir. Her geçen gün teknolojinin ilerlemesiyle, Instagram sisteminde de bazı ihtiyaçlar ortaya çıkmaktadır. Çıkan ihtiyaçların karşılanması adına Instagram şirketi, güncellemelerle gerekli ihtiyaçları karşılar. Aynı zamanda güncellemeler, bir önceki sürümde ortaya çıkan sorunların da kapatılmasına yardımcı olur. Fakat Instagram bazı durumlarda çökmekte ve kullanıcıların erişimine izin vermemektedir. Sebepleri, insanların en çok merak ettiği soru işaretlerinden bir tanesidir.

Instagram giremiyorum

Instagram çökme nedenleri

Instagram birkaç farklı sebepten dolayı çökmüş olabilir. En çok eski sürümler üzerinden yapılan girişlerde bazı sorunlar yaşanmaktadır. Uygulaması güncel olmayan kişilerin Apple Store veya Google Play Store üzerinden gerekli güncellemeleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Telefonun ön belleğinin dolu olması, kullanıcının otomatikman Instagram sisteminden atılmasına sebep olabilir. Bu sorunla karşılaşan kullanıcıların, en kısa sürede telefondaki gereksiz uygulamaları silmesi ve yer kaplayan verilerden kurtulması gerekmektedir. Bu sebeplerin dışında, yaşanılan bölge veya ülkede yaşanan internet ve bağlantı problemleri nedeniyle Instagram üzerinde çökmeler yaşanmış olabilir.

Instagram çökme belirtileri

En son yapılan araştırmalarda Instagram üzerinde 800 milyon aktif kullanıcı hesabı bulunmaktadır. Bu kadar yüksek sayıda hesabın bulunmasıyla beraber, bazı günlerde Instagram’da çökmeler yaşanır. En çok anlaşılan çökme unsuru, Instagram’ın kullanıcıları hesaptan atması ve şifre istemesidir. Bu ekranda yapılan işlemler geçersiz olmakta ve kullanıcıların Instagram hesaplarına ulaşması imkansız hale gelmektedir.

Genelde sunucular kaynaklı durumlarda “Instagram 5xx server error” yani “500 Internal server error” sorunu görülmekte.

Sorun genel değilse alınan hata ekran görüntüsünü paylaşmanız gerekiyor. Biz yinede genel önerilerde bulunacağız.

Instagram neden açılmıyor olabilir

Çözüm için birde eski bir instagram sürümü yükleyin.

Şimdi yüklü olan instagram’ ı kaldırıp sonra yükleyin.

Exit mobile version