Kimsenin Bilmediği Tüm Verilerin Silinmesine Neden Olan Tehlikeli iPhone Özelliği!

2
Ekran Resmi 2018-06-02 21.53.50
blank

Merhaba AppleFoni okuyucuları. Yep yeni blog yazımıza hoş geldiniz. Bu yazımızda sizlere son zamanlarda ortaya çıkan iPhone’larda tüm verilen bir anda silinmesine neden olabilecek tehlikeli iPhone özelliğini ortaya çıkaracak ve sizlerle bunun hakkında konuşacağız. İsterseniz yazımıza hemen geçelim.

blank

Akıllı telefonlarımız tahmin edeceğiniz üzere bir dolu özellik ile donanmış halde elimize geliyor. Ancak öyle özellikler var ki, telefonumuz her an elimizde olmasına karşı onlardan bir haber yaşıyoruz. Bu noktada sizlere birazdan bahsedeceğimiz tehlikeli iPhone özelliği de bunlardan bir tanesi.

Hayatımızın her anında neredeyse telefon kullanmaktayız. Telefon kullanımları oldukça fazla olması ve telefonlarımızda bulunan bir çok donanım ve özelliklere bakarak telefon almaktayız. Peki hiç mi tehlikeli bir durum yok bu telefonlarda? Maalesef ki varmış. iPhone telefonlarda olan tehlikeli bir özelliği sizlerle paylaşıyoruz.

iPhone cihazınızın ekranına eğer şifre koyduysanız ve bu şifreyi girerken 10 yanlış kombinasyon oluşturduysanız, cihazınız kendini güvene almak amacıyla tüm verilerinizi bir çırpıda silebiliyor.

Eğer “Ayarlar->ID ve Şifre->Verileri Sil” seçeneğine daha önce dokunduysanız ve üç saat içerisinde 10’u aşkın yanlış denemede bulunduysanız, telefonunuzdaki tüm verilere veda etmeniz gerekebilir.

blank

Comments are closed.