Şimdi yükleniyor

2018 En popüler iPhone uygulamaları 2019′ da devam

2018 En popüler iPhone uygulamaları 2019′ da devam

2018 En popüler iPhone uygulamaları 2019′ da devam

Son Güncelleme tarihi 19 Mart 2024 by Teknoloji Haber

Apple 2018 en popüler iPhone uygulamaları, 2019 yılı içinde acaba geçerli olur mu? iOS en iyi uygulamaları 2019 için kullanıcı odaklı olması bekleniyor. İşte 2018 en iyi iPhone uygulamaları!

teknik destek

Apple, şirket geleneği sayesinde her sene kullanıcıların telefonlarında kullandıkları bazı program ve oyunlar üzerinden uygulama verilerini paylaşmaktadır. Bu sene sonunda açıklanan listede ise kullanıcıları şaşırtan sonuçlar vardır. Eskiden böyle bir başarısı bulunmayan Youtube, artık iPhone kullanıcıları arasında 2018’in en popüler uygulaması başarısını kazanmıştır. En çok indirilen ve kullanılan uygulamaların arasından özenle istatistiği tutularak belirlenen bu listeye göre, artık Bitmoloji ve Gmail gibi önemli uygulamalar yerini kaybetmiştir.

2018-En-populer-iPhone-uygulamalari-2019-da-devam-2 2018 En popüler iPhone uygulamaları 2019' da devam
iPhone uygulamaları 2019

En iyi iPhone uygulamaları

Youtube, 2018 yılının zirvesinde bulunmaktadır. Hemen ardından Instagram ve Snapchat gibi sosyal medya uygulamaları gelmektedir. Biraz güncelliğini kaybetse de, Messenger ve Facebook da sıralamadaki yerini koruyan uygulamaların başında gelir. Bitmoloji ve dizi sektörünün en önemli öncülerinden olan Netflix de, listede kendisine yer alan uygulamalardandır. Spotify Music, Gmail ve Amazon gibi destekleyici uygulamalar; Apple’nin açıkladığı listede kendisine yer bulan önemli programlardır. Youtube bu listede birinci olarak, aslında sosyal medya şirketlerinin etkileşimlerini kuvvetlendirmesi gerektiği mesajını vermektedir.

En çok indirilen 20 oyun listesi

Fortnite ve PUBG Mobile gibi dünyayı kasıp kavuran mobil oyunların, Apple listesinde olmaması büyük bir şaşkınlık doğururdu. Fakat bu oyunların yanında Helix Jump, Love Balls, Roblox, Rise Up, Dune, Subway Surfers gibi eğlenceli ve ücretsiz oyunlar da, yine iPhone listesine girme başarısını göstermiştir.

iPhone uygulamaları 2019′ da hangileri olacak bilmem ama kullanıcı gereksinimleri ön planda olanlar büyük ilgi görecekleri ortada.

teknik destek