Birkaç gün önce, bazı düşük gelirli Amerikalıların sağlık hizmeti alamamasının nedeninin iPhone olduğunu düşünen (ilgili haber) Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Jason Chaffetz Amerika’da dalga konusu oldu.
Conan O’Brien, talk show’unda “Apple Healthcare” isimli sahte bir reklam videosu ile Jason Chaffetz’in söylemini hedef alarak insanları eğlendirdi.
Videoda, Apple ürünlerini kullanarak, vücut sıcaklığını ölçmeden, onları dil çubuğu olarak kullanarak gibi bir dizi sağlıkla ilgili kontrollerin yapılması tasvir ediliyor. Mizahi videoda olay o kadar abartılmışki bir çift Apple EarPods’un dikiş ipi olarak kullanılması bile yer alıyor.
Her şeyi oldukça başarılı bir şekilde ele alan video durumu eğlenceli bir hale getiriyor ve videoda şöyle bir mesaj yer alıyor:
Artık en yeni Apple ürünü için ödeme yapmak ile sağlık hizmeti için ödeme yapmak arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz.
Aşağıdan sahte reklam videosunu izleyebilir ve video hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz.
