Apple, akıllı hoparlör sektöründeki ürünü HomePod’u 26 Ekim günü Meksika ve İspanya’da piyasaya sürecek.
Şirket bu duyuru ilk önce geçtiğimiz ay düzenlenen etkinlikte yapmıştı. Etkinliğin gözdesi yeni iPhone modelleri ve yeni Apple Watch olduğu için bu duyuru pek dikkat çekmedi.
Apple’ın çevrimiçi mağazasına baktığımızda Beyaz ve Uzay Grisi renklerindeki HomePod, Meksika’da 7.999 Peso, İspanya’da 349 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerdeki güncelleme ile Siri’ye İspanyolca desteği eklendi. Güncelleme beraberinde Siri ile şarkı sözleri arama, telefon görüşmesi yapma, birden çok zamanlayıccı kurma ve farklı yetenekler eklenmişti.
İspanyol kullanıcılar, eğlence, spor ve son dakika haberlerini direkt olarak Telemundo Entretenimiento, ESPN Deportes, Univision Noticias gibi kaynaklardan alabilecekler.
