Apple Park için yeni bir ay başladı ve bunun asıl anlamı, yeni drone videosunun YouTube’da yayınlanmasıdır. Aylık güncellemelerle gelen drone videoları, Apple’ın yeni kampüsü için 2015’ten bu yana Duncan Sinfield ile devam eden bir adet haline geldi desek yanlış olmayacaktır.
Yakın geçmişteki drone videosu ile de belirttiğimiz gibi, Apple Park hala devam eden bir inşaat sahasına sahip. Peyzaj çalışmaları devam ederken, şu anda yeşilliklerden çok daha fazla miktarda çöpün yeni kampüs bahçesinde yer aldığını görüyoruz. Yine de kesinlikle, yeni kampüs için büyük bir ilerlemenin kaydedildiğini görmek mümkün.
Bu yeni drone videosunda, güneş panelli çatısı ile uzay gemisi görünümlü merkez binanın yanı sıra, Steve Jobs Theatre ve daha fazlasının da çalışmalarının devam ettiğini görüyoruz. Park yeri ve diğer alanlarda da çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz ayki drone videosunda, Apple Park’taki çalışmaların gece dahi devam ettiğini ortaya konulmuştu.
Apple ilk olarak, yeni merkezini Apple Park olarak adlandırılacağını ve 1.000 kişilik oditoryumun adının Steve Jobs Theatre olacağını duyurmuştu. Şirket çalışanlarının bir kısmının Nisan ayında taşınmaya başlayacakları belirtilmişti ancak çalışanların taşınıp taşınmadığını söylemek zor.
Aşağıdaki video ile, Apple Park’ın en sonki halini görebilirsiniz;
