Şimdi yükleniyor

2019 iPhone modelleri nasıl olacak

2019 iPhone modelleri nasil olacak-1

2019 iPhone modelleri nasıl olacak

Son Güncelleme tarihi 13 Kasım 2018 by Müşteri hizmetleri

2019 yılı içerisinde iPhone şirketinin piyasaya üç yeni model çıkartılacağı beklenmektedir. Özellikle 2019 yılında çıkartılacak yeni modellerde kullanıcıları şaşırtacak bazı hamleler bulunmaktadır. iPhone, telefonlar içerisinde kullandığı teknoloji ve tasarımda ufak değişikliklerle beraber, satış rakamlarında ciddi artış planları bulundurmaktadır.

teknik destek

2019 iPhone modellerinde yeni ortaya çıkan detaylar

iPhone, kullanıcıların istek ve taleplerine göre her sene farklı modeller çıkartmaktadır. Modellerin özellikleri, aslında önceden tahmin edilebilmektedir. Zaten iPhone şirketi de, reklam kampanyasının bir özelliği olarak bazı detayları satış öncesinde piyasaya sızdırmaktadır.

2019 iPhone modelleri

screenshot.1886912989 2019 iPhone modelleri nasıl olacak

iPhone, Eylül ayında lanse edeceği yeni model iPhonelar ile birlikte, kullanıcıların çok farklı bir anten teknolojisine sahip olmalarına hazırlık yapmaktadır. iPhone XR ve iPhone XS modellerinde kullanılan anten yapısı tamamen değişecektir. Özellikle 4 tane MPI anteni ve 2 adet LCP anteni, 2019 iPhone modellerinin temellerini oluşturacaktır.

2019 iPhone modellerinde anten etkisi

Yeni nesil iPhone modellerinde, anten değişikliği için 5 farklı tedarikçi şirket ile farklı görüşmeler yapılmaktadır. Bu sayede şirket, iPhone modellerinin tasarımında şık bir derinlik kazanmış olacaktır. Ayrıca anten değişikliği herhangi bir şekilde 5G performansını ve internet kullanımını etkilemeyecektir. Eylül 2019’a daha uzun bir süre olduğu için, iPhone cihazlarının isimlerini ve model tasarımlarını daha fazla tahmin etmek mümkün değildir. Fakat iPhone’un modellerine en çarpıcı değişikliklerden bir tanesinin de Face ID konusunda yapılacağı dedikoduları duyulmaya başlanmıştır.

teknik destek