iPhone X Hangi Ülkelerde Ne Zaman Ön Siparişe Çıkacak?

iPhone X

iPhone X, yarın, dünya çapında 55 ülkede ön siparişe çıkıyor. Ön siparişler, Pasifik Saati ile 12:01’de bir diğer deyişle Cupertino saatinde başlayacak ancak dünya çapında ön siparişe sunulacak olmasından dolayı ülkelere ve bölgelere göre saatlerde farklılık olacak.

teknik destek

Aşağıda, iPhone X’in ön siparişe çıkacağı birinci dalga ülkelerin tam listesini ve ülkelere göre ön siparişlerin başlayacağı saat bilgisini görebilirsiniz. Eğer ki iPhone X’i Türkiye’den satın almak yerine yurtdışından satın almayı düşünüyorsanız bu listenin sizin için oldukça önemli olduğunun altını çizelim. Çünkü, iPhone X sınırlı miktarlarda ön siparişe sunulacak ve kısa süre içerisinde stokların tükenmesi bekleniyor. Öyle ki ön sipariş teslimatlarının 3-4 hafta hatta 4-6 haftaya kadar çıkabileceği öngörülüyor.

Tüm bunlarla birlikte, iPhone X’i 55 ülkede yarın ön siparişe çıkaracak ve 3 Kasım’da da piyasaya sunacak olan Apple’a ve ülkemiz nezdinde Apple Türkiye yönetimine AppleFoni olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Küçücük adaların bile dahil edildiği bu 55 ülkeye 80 milyon nüfuslu Türkiye’nin dahil edilmemesi büyük bir hata ve her yıl her yeni Apple ürünü ile bu hatada ısrarcı olunuyor olması kesinlikle büyük bir yanlış! Umarız önümüzdeki yıldan itibaren bu konuda bir düzenleme yapılır ve bu hatadan artık geri dönülür.

iPhone X Ön Sipariş

  • Andorra – 9:01 CEST
  • Avustralya Batı – 03:01 AWST
  • Avustralya Doğu – 06:01 AET
  • Avusturya – 9:01 CEST
  • Bahreyn – 10:01 AM AST
  • Belçika – 09:01 CEST
  • Bulgaristan – 10:01 AM EEST
  • Kanada (Batı) – 12:01 PDT
  • Kanada (Doğu) – 03:01 EDT
  • Çin – 3:01 CST
  • Hırvatistan – 09:01 CEST
  • Kıbrıs – 10:01 EEST
  • Çek Cumhuriyeti – 9:01 AM CEST
  • Danimarka – 9:01 AM CEST
  • Estonya – 10:01 EEST
  • Finlandiya – 10:01 EEST
  • Fransa – 9:01 CEST
  • Almanya – 9:01 CES
  • Yunanistan – 10:01 EEST
  • Grönland- 5:01 AM WGST
  • Guernsey – 08:01 BST
  • Hong Kong – 3:01 pm HKT
  • Macaristan – 9:01 CEST
  • İzlanda – 7:01 GMT GMT
  • Hindistan – 12:31 IST
  • İrlanda – 8:01 IST
  • Man Adası – 08:01 BST
  • İtalya – 9:01 CEST
  • Japonya – 16:01 JST
  • Jersey – 08:01 BST
  • Kuveyt – 10:01 AM AST
  • Letonya – 10:01 EEST
  • Lihtenştayn – 09:01 CEST
  • Litvanya – 10:01 EEST
  • Lüksemburg – 9:01 CEST
  • Malta – 09:01 CEST
  • Meksika – 2:01 CDT
  • Monako – 9:01 CEST
  • Hollanda – 9:01 CEST
  • Yeni Zelanda – 08:01 NZDT
  • Norveç – 09:01 CEST
  • Portekiz – 08:01 WEST
  • Polonya – 9:01 CEST
  • Porto Riko – 03:01 AST
  • Katar – 10:01 AST
  • Romanya – 10:01 EEST
  • Rusya – 10:01 MSK
  • Suudi Arabistan – 10:01 AST
  • Singapur – 3:01 SGT
  • Slovakya – 09:01 CEST
  • Slovenya – 9:01 CEST
  • İspanya – 9:01 CEST
  • İsveç – 9:01 CEST
  • İsviçre – 9:01 CEST
  • Tayvan – 3:01 CST
  • BAE – 11:01 GST
  • Birleşik Krallık – 08:01 BST
  • Amerika Birleşik Devletleri (Batı Eyaletleri) – 12:01 PDT
  • Amerika Birleşik Devletleri Mountain – 1:01 AM MDT
  • Amerika Birleşik Devletleri – 2:01 AM CDT
  • Amerika Birleşik Devletleri (Doğu Eyaletleri) – 3:01 AM EDT
  • ABD Virjin Adaları – 03:01 AST

Türkiye için iPhone X’in fiyatı dışında ne zaman satışa sunulacağı konusu henüz belli olmadı ve net tarihin belli olmasının önünde 3-4 hafta kadar bir sürecin olacağını tahmin ediyoruz.

teknik destek

2 Comments

  1. amerikadan mı alsam yoksa burda yzude 17 indirim hakkım var bir adet türkiyeden mı alsam karar veremıyorum

Comments are closed.

error: Çok sık deneme yapıyorsun !!